Eindeloze mogelijkheden voor
urenlang plezier

Bekijk Video

Voor wie?

YOPPLES is geschikt voor jong en oud. Kinderen vanaf drie jaar kunnen veilig met dit speelgoed overweg. Vanwege de leermogelijkheden en de functionaliteit van het praktische speelgoed is YOPPLES perfect voor basisscholen, kinderdagverblijven en BSO activiteiten, maar ook voor thuis is het uitstekend speelgoed voor uw kinderen.

Primair onderwijs

In de loop van het primair onderwijs worden kinderen geleidelijk vertrouwd met getallen, maten, vormen, structuren en de daarbij passende relaties en bewerkingen. Onderzoek toont aan dat het vermogen van mensen om ruimtelijke vormen te onderscheiden niet wordt ontwikkeld door overdracht maar door het actief spelen. Door kinderen vanaf groep 1 te laten experimenteren, eigen bouwwerken construeren, symmetrie en balans te ontdekken, patronen ontwikkelen enzovoort wordt een essentiële basis gelegd voor wiskundige educatie in de toekomst. YOPPLES speelt hier op in en stelt kinderen in staat om ruimtelijk inzicht te vormen, ‘wiskundetaal’ te begrijpen en te leren rekenen met eenheden en maten. En dat allemaal spelenderwijs.

Voor wie?

Basisscholen

Vlakkies _ Nufotografie-8632

Kinderdagverblijf
& BSO

yopples_1

Ouders

ons-verhaal-yopples-groot-klein

YOPPLES kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De enige vijand van YOPPLES is zand (geeft krassen). Het klittenband van de vlakken kan, indien het in aanraking komt met bepaalde textiel, halen aan kleding veroorzaken. Katoenen T-shirts en spijkerbroeken geven echter geen enkel probleem.

Review:
 • Review Blauwe Aventurijn, Utrecht

  Onderstaande review van de Blauwe Aventurijn uit Utrecht zijn we super blij mee! Beste Yopples, Sinds een jaar gebruiken wij Yopples in onze groepen: vanaf groep 1 tm 8. Graag deel ik enkele ervaringen van leerkrachten met jullie.

  Lees meer

 • OBS Oog in Al, Montessori

  Onderstaande feedback kregen wij vanuit het Montessori onderwijs in Utrecht. Als school Montessori geaccrediteerde school voor primair onderwijs vinden we het belangrijk om kinderen zelfstandig aan de slag te kunnen laten gaan met materiaal voor ruimtelijke ontwikkeling. Wanneer er ook nog samengewerkt kan worden is dat een sterk pluspunt. Het materiaal van Yopples blijkt daarvoor een goed hulpmiddel.

  Lees meer

 • Marstyle

  'We hebben de YOPPLES nu 2 weken in huis en mijn kinderen spelen er nog altijd veel mee en combineren het ook graag met ander speelgoed: verkleedkleren, schatten, tienerpoppen en knuffels… Ik ben zelf bijzonder enthousiast over de educatieve waarde en veelzijdigheid. Naar mijn mening is dit een ideaal concept om kinderen uit te dagen'.

  Lees meer

 • mamaliefde.nl

  Vlakkies is ontzettend veelzijdig speelgoed waarbij de fantasie van je kinderen de grens is. Perfect geschikt als constructief speelgoed, maar ook om te ontdekken en rollenspel mee te spelen. Oftewel het perfecte open-end play waarbij het kind zijn eigen spel kan bedenken en waar ik groot voorstander van ben.

  Lees meer

 • Buitenschoolse opvang Kids Aktief Amsterdam

  Ik mocht een probeerpakket YOPPLES ontvangen voor de BSO’s. Na de doos te hebben uitgepakt stond er binnen mum van tijd een soort zelfgebouwd IKEA kastje van allerlei kleuren met aparte vakjes om spullen in op te bergen. Ik was zelf verbaasd over de kwaliteit van het gebouwde, stevig en solide.

  Lees meer

 • Basisschool De Twee Wieken

  Sinds een half jaar gebruik ik de YOPPLES ion mijn kleutergroep. De kinderen reageerden vanaf het eerste begin enthousiast op de mooie, stevige, kleurige platen. Na een korte instructie over het verbinden konden mijn leerlingen er meteen mee aan de slag. Er ontstonden al snel prachtige bouwwerken, van torens en tunnels tot dierenhokken en hinkelbanen, er zijn zoveel mogelijkheden...

  Lees meer

Wil jij meer weten over Yopples in het basisonderwijs?

Download dan nu de brochure, en lees alles over Yopples in het basisonderwijs!
download brochure