Eindeloze mogelijkheden voor
urenlang plezier

Bekijk Video

Veel gestelde vragen

Hier onder zie je een lijst met de aan ons veel gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Product

Rood, wit, blauw, geel en groen. Op dit moment wordt er gewerkt aan de kleur zwart. Deze wordt komend jaar verwacht.
Over een jaar verwachten wij een drietal nieuwe aanvullende vormen te introduceren
Het product voldoet aan de NEN-EN71 richtlijn voor kinderspeelgoed en is CE gekeurd. Het is een volkomen veilig product.

Gebruiksmogelijkheden

Ja dat kan, maar dit is niet aan te bevelen in verband met gras en zand. Het beste is om binnen gebruik te maken van de YOPPLES.
YOPPLES kan je het beste schoonmaken met een nat doekje. Afspoelen is ook mogelijk. Gebruik hierbij geen chemische middelen.
Nee, je kan niet staan of klimmen op YOPPLES. Wanneer je op een bouwwerk gaat staan of klimt is de kans groot dat het bouwwerk instort.

Onderwijsmogelijkheden

YOPPLES id door pedagogen van de hogeschool Utrecht onderzocht. Uit dat onderzoek is gebleken dat YOPPLES een uitstekende aanvulling of vervanging is bij huidige lesmethodes. Voor meer informatie over YOPPLES in het onderwijs verwijzen wij naar onze brochure.
YOPPLES kan op heel veel manieren worden ingezet. Zowel samen als individueel. Bij elke doos YOPPLES is een boekje bijgevoegd voor docenten waarin een aantal mogelijkheden beschreven staan. Zelf ontdekken wij elke week weer nieuwe werkvormen. Laat je creativiteit gaan en misschien ontdek jij wel een nieuwe manier hoe je YOPPLES kan gebruiken!

Review:
 • Review Blauwe Aventurijn, Utrecht

  Onderstaande review van de Blauwe Aventurijn uit Utrecht zijn we super blij mee! Beste Yopples, Sinds een jaar gebruiken wij Yopples in onze groepen: vanaf groep 1 tm 8. Graag deel ik enkele ervaringen van leerkrachten met jullie.

  Lees meer

 • OBS Oog in Al, Montessori

  Onderstaande feedback kregen wij vanuit het Montessori onderwijs in Utrecht. Als school Montessori geaccrediteerde school voor primair onderwijs vinden we het belangrijk om kinderen zelfstandig aan de slag te kunnen laten gaan met materiaal voor ruimtelijke ontwikkeling. Wanneer er ook nog samengewerkt kan worden is dat een sterk pluspunt. Het materiaal van Yopples blijkt daarvoor een goed hulpmiddel.

  Lees meer

 • Marstyle

  'We hebben de YOPPLES nu 2 weken in huis en mijn kinderen spelen er nog altijd veel mee en combineren het ook graag met ander speelgoed: verkleedkleren, schatten, tienerpoppen en knuffels… Ik ben zelf bijzonder enthousiast over de educatieve waarde en veelzijdigheid. Naar mijn mening is dit een ideaal concept om kinderen uit te dagen'.

  Lees meer

 • mamaliefde.nl

  Vlakkies is ontzettend veelzijdig speelgoed waarbij de fantasie van je kinderen de grens is. Perfect geschikt als constructief speelgoed, maar ook om te ontdekken en rollenspel mee te spelen. Oftewel het perfecte open-end play waarbij het kind zijn eigen spel kan bedenken en waar ik groot voorstander van ben.

  Lees meer

 • Buitenschoolse opvang Kids Aktief Amsterdam

  Ik mocht een probeerpakket YOPPLES ontvangen voor de BSO’s. Na de doos te hebben uitgepakt stond er binnen mum van tijd een soort zelfgebouwd IKEA kastje van allerlei kleuren met aparte vakjes om spullen in op te bergen. Ik was zelf verbaasd over de kwaliteit van het gebouwde, stevig en solide.

  Lees meer

 • Basisschool De Twee Wieken

  Sinds een half jaar gebruik ik de YOPPLES ion mijn kleutergroep. De kinderen reageerden vanaf het eerste begin enthousiast op de mooie, stevige, kleurige platen. Na een korte instructie over het verbinden konden mijn leerlingen er meteen mee aan de slag. Er ontstonden al snel prachtige bouwwerken, van torens en tunnels tot dierenhokken en hinkelbanen, er zijn zoveel mogelijkheden...

  Lees meer

Wil jij meer weten over Yopples in het basisonderwijs?

Download dan nu de brochure, en lees alles over Yopples in het basisonderwijs!
download brochure