Eindeloze mogelijkheden voor
urenlang plezier

Bekijk Video

Voor thuis

YOPPLES biedt een hoop leermogelijkheden maar dat betekend natuurlijk niet dat het enkel geschikt is voor in het onderwijs. Ook voor thuis is het perfect speelgoed voor uw kinderen. Laat uw kinderen de gekleurde vlakken combineren met die van hun vriendjes en vriendinnetjes zodat ze samen een groter bouwwerk kunnen maken dan alleen. Of laat uw kind alleen bouwen om thuis de uitdaging aan te gaan om zelfstandig een complex en creatief bouwwerk in elkaar te zetten. Dit zal de ontwikkeling van het doorzettingsvermogen van uw kind extra stimuleren. Daarnaast zal het een gevoel van trots geven en de eigenwaarde vergroten als het bouwwerk uiteindelijk gelukt is.

YOPPLES

 Gemak!

YOPPLES zijn makkelijk op te ruimen, nemen weinig ruimte in beslag en is veilig om te gebruiken voor zowel binnen als buiten, voor klein en groot. Laatstgenoemde zorgt ervoor dat uw kinderen jarenlang plezier zullen hebben van de YOPPLES. Waar kinderen van 3 t/m 6 jaar het speelgoed voornamelijk zullen gebruiken om platte (2D) bouwwerken te maken, zullen kinderen van 6 jaar eerder geneigd zijn om uitdagende bouwwerken uit de ‘echte’ wereld na te maken, zodat ze er zelf onderdeel van uit kunnen maken. Dit maakt YOPPLES ook voor thuis perfect speelgoed voor uw kind.

bekijk ons voorstel/bestellen

Review:
 • Review Blauwe Aventurijn, Utrecht

  Onderstaande review van de Blauwe Aventurijn uit Utrecht zijn we super blij mee! Beste Yopples, Sinds een jaar gebruiken wij Yopples in onze groepen: vanaf groep 1 tm 8. Graag deel ik enkele ervaringen van leerkrachten met jullie.

  Lees meer

 • OBS Oog in Al, Montessori

  Onderstaande feedback kregen wij vanuit het Montessori onderwijs in Utrecht. Als school Montessori geaccrediteerde school voor primair onderwijs vinden we het belangrijk om kinderen zelfstandig aan de slag te kunnen laten gaan met materiaal voor ruimtelijke ontwikkeling. Wanneer er ook nog samengewerkt kan worden is dat een sterk pluspunt. Het materiaal van Yopples blijkt daarvoor een goed hulpmiddel.

  Lees meer

 • Marstyle

  'We hebben de YOPPLES nu 2 weken in huis en mijn kinderen spelen er nog altijd veel mee en combineren het ook graag met ander speelgoed: verkleedkleren, schatten, tienerpoppen en knuffels… Ik ben zelf bijzonder enthousiast over de educatieve waarde en veelzijdigheid. Naar mijn mening is dit een ideaal concept om kinderen uit te dagen'.

  Lees meer

 • mamaliefde.nl

  Vlakkies is ontzettend veelzijdig speelgoed waarbij de fantasie van je kinderen de grens is. Perfect geschikt als constructief speelgoed, maar ook om te ontdekken en rollenspel mee te spelen. Oftewel het perfecte open-end play waarbij het kind zijn eigen spel kan bedenken en waar ik groot voorstander van ben.

  Lees meer

 • Buitenschoolse opvang Kids Aktief Amsterdam

  Ik mocht een probeerpakket YOPPLES ontvangen voor de BSO’s. Na de doos te hebben uitgepakt stond er binnen mum van tijd een soort zelfgebouwd IKEA kastje van allerlei kleuren met aparte vakjes om spullen in op te bergen. Ik was zelf verbaasd over de kwaliteit van het gebouwde, stevig en solide.

  Lees meer

 • Basisschool De Twee Wieken

  Sinds een half jaar gebruik ik de YOPPLES ion mijn kleutergroep. De kinderen reageerden vanaf het eerste begin enthousiast op de mooie, stevige, kleurige platen. Na een korte instructie over het verbinden konden mijn leerlingen er meteen mee aan de slag. Er ontstonden al snel prachtige bouwwerken, van torens en tunnels tot dierenhokken en hinkelbanen, er zijn zoveel mogelijkheden...

  Lees meer

Wil jij als ouder meer weten over Yopples?

Download dan nu de brochure, en lees alles over Yopples voor ouders!
download brochure