Eindeloze mogelijkheden voor
urenlang plezier

Bekijk Video

Review Blauwe Aventurijn, Utrecht

Onderstaande review van de Blauwe Aventurijn uit Utrecht zijn we super blij mee!

Beste Yopples,

Sinds een jaar gebruiken wij Yopples in onze groepen: vanaf groep 1 tm 8. Graag deel ik enkele ervaringen van leerkrachten met jullie.

Kleuterjuf: Super leuk dat de kinderen nu echt groot kunnen bouwen, letterlijk boven zichzelf uitstijgen. Het prikkelt hun fantasie, ze maken echt de mooiste bouwwerken. Ik merk dat het goed is voor het ruimtelijk inzicht.

Leerkracht middenbouw: het is goed toepasbaar in de praktijk. We hebben er kastelen mee gebouwd en je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken bij de uitleg van kubussen. Kinderen worden er creatief van en ontwikkelen hun technisch inzicht. Ze vinden het super leuk om ermee te werken. Ze zoeken er ook hun eigen uitdaging in.

Leerkracht bovenbouw:  Ik merk dat kinderen worden uitgedaagd tot maken van aparte constructies. Ze denken echt na over de stevigheid van een constructie. Ze worden uitgedaagd om samen te werken, maar kinderen kunnen er ook zelfstandig mee aan de slag. Het materiaal is kleurrijk en duurzaam.

Directeur: Het materiaal wordt vaak gepakt, bijvoorbeeld bij technieklessen, maar ook tussendoor in vrije momenten. Leerkrachten zetten het ook op de weektaak. Ik vind het erg leuk om te zien dat ook kinderen van verschillende leeftijden met Yopples kunnen samenwerken aan één bouwwerk.

 

Vriendelijke groet,
Myriam Rijks
directeur Blauwe Aventurijn
“Waar kinderen leren schitteren!”

 

 

Download de brochure

Download dan nu de brochure, en lees alles over Yopples in het basisonderwijs!

download brochure

Review:
 • Review Blauwe Aventurijn, Utrecht

  Onderstaande review van de Blauwe Aventurijn uit Utrecht zijn we super blij mee! Beste Yopples, Sinds een jaar gebruiken wij Yopples in onze groepen: vanaf groep 1 tm 8. Graag deel ik enkele ervaringen van leerkrachten met jullie.

  Lees meer

 • OBS Oog in Al, Montessori

  Onderstaande feedback kregen wij vanuit het Montessori onderwijs in Utrecht. Als school Montessori geaccrediteerde school voor primair onderwijs vinden we het belangrijk om kinderen zelfstandig aan de slag te kunnen laten gaan met materiaal voor ruimtelijke ontwikkeling. Wanneer er ook nog samengewerkt kan worden is dat een sterk pluspunt. Het materiaal van Yopples blijkt daarvoor een goed hulpmiddel.

  Lees meer

 • Marstyle

  'We hebben de YOPPLES nu 2 weken in huis en mijn kinderen spelen er nog altijd veel mee en combineren het ook graag met ander speelgoed: verkleedkleren, schatten, tienerpoppen en knuffels… Ik ben zelf bijzonder enthousiast over de educatieve waarde en veelzijdigheid. Naar mijn mening is dit een ideaal concept om kinderen uit te dagen'.

  Lees meer

 • mamaliefde.nl

  Vlakkies is ontzettend veelzijdig speelgoed waarbij de fantasie van je kinderen de grens is. Perfect geschikt als constructief speelgoed, maar ook om te ontdekken en rollenspel mee te spelen. Oftewel het perfecte open-end play waarbij het kind zijn eigen spel kan bedenken en waar ik groot voorstander van ben.

  Lees meer

 • Buitenschoolse opvang Kids Aktief Amsterdam

  Ik mocht een probeerpakket YOPPLES ontvangen voor de BSO’s. Na de doos te hebben uitgepakt stond er binnen mum van tijd een soort zelfgebouwd IKEA kastje van allerlei kleuren met aparte vakjes om spullen in op te bergen. Ik was zelf verbaasd over de kwaliteit van het gebouwde, stevig en solide.

  Lees meer

 • Basisschool De Twee Wieken

  Sinds een half jaar gebruik ik de YOPPLES ion mijn kleutergroep. De kinderen reageerden vanaf het eerste begin enthousiast op de mooie, stevige, kleurige platen. Na een korte instructie over het verbinden konden mijn leerlingen er meteen mee aan de slag. Er ontstonden al snel prachtige bouwwerken, van torens en tunnels tot dierenhokken en hinkelbanen, er zijn zoveel mogelijkheden...

  Lees meer

Wil jij meer weten over Yopples in het basisonderwijs?

Download dan nu de brochure, en lees alles over Yopples in het basisonderwijs!
download brochure