Eindeloze mogelijkheden voor
urenlang plezier

Bekijk Video

OBS Oog in Al, Montessori

Onderstaande feedback kregen wij vanuit het Montessori onderwijs in Utrecht.

Als school Montessori geaccrediteerde school voor primair onderwijs vinden we het belangrijk om kinderen zelfstandig aan de slag te kunnen laten gaan met materiaal voor ruimtelijke ontwikkeling. Wanneer er ook nog samengewerkt kan worden is dat een sterk pluspunt.

Het materiaal van Yopples blijkt daarvoor een goed hulpmiddel. Het materiaal is groot genoeg om voor alle leeftijden interessant te zijn, en flexibel genoeg om klein op te bergen.

Daarnaast is het materiaal ook in te zetten om hoeken te creëren, zowel voor de kleuters als spel, als in de bovenbouw voor drama of een stil werkplekje.

Wanneer we een opdracht op een kaart schrijven kunnen leerlingen zelfstandig met het materiaal aan de slag.

Wij geloven dat spel hét middel is om de jongere leerlingen te laten werken aan hun ontwikkeling te oefenen met executieve functies als  inhibitievermogen, volgehouden aandacht, planning/prioritering en metacognitie. Yopples zijn uitstekend daarbij in te zetten.

Wij zouden het materiaal aanraden voor scholen die hun leerlingen aan de slag wil laten gaan met creatieve constructies.

Met vriendelijke groet,

Marieke Das, Intern begeleider
OBS Oog in Al, Montessori
Victor Hugoplantsoen 34
3533 CJ Utrecht

Download de brochure

Download dan nu de brochure, en lees alles over Yopples in het basisonderwijs!

download brochure
Review:
 • Review Blauwe Aventurijn, Utrecht

  Onderstaande review van de Blauwe Aventurijn uit Utrecht zijn we super blij mee!Beste Yopples,Sinds een jaar gebruiken wij Yopples in onze groepen: vanaf groep 1 tm 8. Graag deel ik enkele ervaringen van leerkrachten met jullie.

  Lees meer

 • OBS Oog in Al, Montessori

  Onderstaande feedback kregen wij vanuit het Montessori onderwijs in Utrecht.Als school Montessori geaccrediteerde school voor primair onderwijs vinden we het belangrijk om kinderen zelfstandig aan de slag te kunnen laten gaan met materiaal voor ruimtelijke ontwikkeling. Wanneer er ook nog samengewerkt kan worden is dat een sterk pluspunt. Het materiaal van Yopples blijkt daarvoor een goed hulpmiddel.

  Lees meer

 • Marstyle

  'We hebben de YOPPLES nu 2 weken in huis en mijn kinderen spelen er nog altijd veel mee en combineren het ook graag met ander speelgoed: verkleedkleren, schatten, tienerpoppen en knuffels… Ik ben zelf bijzonder enthousiast over de educatieve waarde en veelzijdigheid. Naar mijn mening is dit een ideaal concept om kinderen uit te dagen'.

  Lees meer

 • mamaliefde.nl

  Vlakkies is ontzettend veelzijdig speelgoed waarbij de fantasie van je kinderen de grens is. Perfect geschikt als constructief speelgoed, maar ook om te ontdekken en rollenspel mee te spelen. Oftewel het perfecte open-end play waarbij het kind zijn eigen spel kan bedenken en waar ik groot voorstander van ben.

  Lees meer

 • Buitenschoolse opvang Kids Aktief Amsterdam

  Ik mocht een probeerpakket YOPPLES ontvangen voor de BSO’s. Na de doos te hebben uitgepakt stond er binnen mum van tijd een soort zelfgebouwd IKEA kastje van allerlei kleuren met aparte vakjes om spullen in op te bergen. Ik was zelf verbaasd over de kwaliteit van het gebouwde, stevig en solide.

  Lees meer

 • Basisschool De Twee Wieken

  Sinds een half jaar gebruik ik de YOPPLES ion mijn kleutergroep. De kinderen reageerden vanaf het eerste begin enthousiast op de mooie, stevige, kleurige platen. Na een korte instructie over het verbinden konden mijn leerlingen er meteen mee aan de slag. Er ontstonden al snel prachtige bouwwerken, van torens en tunnels tot dierenhokken en hinkelbanen, er zijn zoveel mogelijkheden...

  Lees meer

Wil jij meer weten over Yopples in het basisonderwijs?

Download dan nu de brochure, en lees alles over Yopples in het basisonderwijs!
download brochure