Eindeloze mogelijkheden voor
urenlang plezier

Bekijk Video
YOPPLES

Basisschool

De basisschool periode is voor kinderen van 4 jaar t/m 12 jaar in bepaalde mate een groot deel van opvoeding in vaardigheden. Meer dan thuis leren kinderen in het primair onderwijs om samen te werken, te communiceren en technisch inzicht te ontwikkelen.
Spelen met YOPPLES helpt kinderen om vaardigheden die ze later in het leven nodig zullen hebben, spelenderwijs te ontwikkelen. Het primair onderwijs kan de gekleurde vlakken al vanaf groep 1 inzetten om deze sociale, communicatieve en technische vaardigheden bij leerlingen te ontwikkelen.

Leerkrachten

Ook voor leerkrachten is YOPPLES de oplossing. YOPPLES bespaart een hoop ruimte in het klaslokaal ten opzichte van ander bouwmateriaal. Daarnaast zijn de huidige bouwblokken veelal van hout, wat een hoop lawaai produceert tijdens het spelen, YOPPLES heeft de materialen van haar speelgoed zorgvuldig uitgekozen. Hierbij is gekeken naar zacht materiaal wat geluidloos is wanneer er meer gespeeld wordt en goed schoon te maken is indien nodig. Voor leraren de ideale oplossing om een klaslokaal met spelende kinderen te behoeden voor extra lawaai.

Ben jij opzoek naar een nieuwe manier om je leerlingen spelenderwijs te onderwijzen?
bekijk ons voorstel/bestellen

Review:
 • Review Blauwe Aventurijn, Utrecht

  Onderstaande review van de Blauwe Aventurijn uit Utrecht zijn we super blij mee! Beste Yopples, Sinds een jaar gebruiken wij Yopples in onze groepen: vanaf groep 1 tm 8. Graag deel ik enkele ervaringen van leerkrachten met jullie.

  Lees meer

 • OBS Oog in Al, Montessori

  Onderstaande feedback kregen wij vanuit het Montessori onderwijs in Utrecht. Als school Montessori geaccrediteerde school voor primair onderwijs vinden we het belangrijk om kinderen zelfstandig aan de slag te kunnen laten gaan met materiaal voor ruimtelijke ontwikkeling. Wanneer er ook nog samengewerkt kan worden is dat een sterk pluspunt. Het materiaal van Yopples blijkt daarvoor een goed hulpmiddel.

  Lees meer

 • Marstyle

  'We hebben de YOPPLES nu 2 weken in huis en mijn kinderen spelen er nog altijd veel mee en combineren het ook graag met ander speelgoed: verkleedkleren, schatten, tienerpoppen en knuffels… Ik ben zelf bijzonder enthousiast over de educatieve waarde en veelzijdigheid. Naar mijn mening is dit een ideaal concept om kinderen uit te dagen'.

  Lees meer

 • mamaliefde.nl

  Vlakkies is ontzettend veelzijdig speelgoed waarbij de fantasie van je kinderen de grens is. Perfect geschikt als constructief speelgoed, maar ook om te ontdekken en rollenspel mee te spelen. Oftewel het perfecte open-end play waarbij het kind zijn eigen spel kan bedenken en waar ik groot voorstander van ben.

  Lees meer

 • Buitenschoolse opvang Kids Aktief Amsterdam

  Ik mocht een probeerpakket YOPPLES ontvangen voor de BSO’s. Na de doos te hebben uitgepakt stond er binnen mum van tijd een soort zelfgebouwd IKEA kastje van allerlei kleuren met aparte vakjes om spullen in op te bergen. Ik was zelf verbaasd over de kwaliteit van het gebouwde, stevig en solide.

  Lees meer

 • Basisschool De Twee Wieken

  Sinds een half jaar gebruik ik de YOPPLES ion mijn kleutergroep. De kinderen reageerden vanaf het eerste begin enthousiast op de mooie, stevige, kleurige platen. Na een korte instructie over het verbinden konden mijn leerlingen er meteen mee aan de slag. Er ontstonden al snel prachtige bouwwerken, van torens en tunnels tot dierenhokken en hinkelbanen, er zijn zoveel mogelijkheden...

  Lees meer

Wil jij meer weten over Yopples in het basisonderwijs?

Download dan nu de brochure, en lees alles over Yopples in het basisonderwijs!
download brochure